nr 2 best seller :D

Här om dan hade jag faktiskt en riktigt bra dag på jobbet! Trot eller ej :P Jag blev placerad i De corp division, som inte är så stor så där brukar vi inte ha någon personal utan vi från edc tar hand om det också. Men idag var det ganska mycket folk så då fick jag vara där. Målet för dagen i hela butiken var ganska hög men de corp klarade sitt mål, vilket inte edc gjorde. Ha ta dig i röven gryta. Men hon var i alla fall ganska stolt över mig och ville nog att jag skulle komma tillbaka till edc :p Och inte nog med det så blev jag andra best seller!!! Men jag tror att rea jeansen hade ganska stor betydelse, men där var jag duktig på att hjälpa folk att hitta rätt storlek och serva dom i provrummet!

Vi var och skulle titta på en lägenhet också. Alla vi tre var lediga vilket händer ytterst sällan. Så dom dagarna är väldigt värdefulla för oss. Vi fick i alla fall en riktigt god frukost tillsammans på morgonen, och efter det låg vi och sega i sängen och tittade efter lägenheter. Redan samma kväll fick vi en visning. Så vi åker iväg med tuben. Väl utanför stationen försöker vi hitta rätt med bussar och grejer, men med en snubbe med brytning och som är sämst på att beskriva vägar tog det ett bra tag för oss att hitta så tillslut bad vi honom möta oss vid busstationen han bett oss kliva av vid. Bara det att precis innan han lägger på säger han att vi är värdelösa! Då vill vi INTE se den här lägenheten längre och speciellt inte ha honom som landlord. När han ringer upp igen säger jag åt honom att vi inte längre vill se lägenheten, då får jag till svar I don’nt give a schit! Då stog jag på mig :P och skrek tillbaka yea, well you can go and schit youreself :P hehe ^^ För vi alla var sjukt irriterade att vi slösat två timmar av vår lediga dag på den där skiten. Jag hatar att göra saker i onödan!!!  


No Happy Christmas for me

Fy vad skönt det är när pojk och flickvännen inte är hemma! Dom är bortresta just nu och alla vi i huset önskar att dom aldrig kommer tillbaka. Vi har en ny tjej här nu som ursprungligen är från Irak men som bott i Sverige ett antal år. Liam har flyttat ut så nu bor hon där istället. Swedish girl power säger jag bara!! Den nya tjejen har i alla fall stor städat hela huset, hållt på hela dan. Man kan faktiskt tänka sig att vara inne i TV rummet nu. Elin och hennes kompis sitter faktiskt där och tittar på film nu. En kul utekväll med jobbet igår! Camilla och Linn kom också på slutet och fick träffa några av mina jobbar kompisar J

Tredje advent idag då, inte andra som vi trodde innan mamma berätta. Man går miste om hela jul grejen nu. Vi kan baka någonting och vi har inte direkt några julpynt eller jul musik. Så nästa år kommer jag antagligen att fira jul hemma, då kommer det vara extra speciellt eftersom att det känns som att man hoppar över ett år. Det är ingen snö här och vi har fortfarande inte hittat någon egen lägenhet. För om vi haft det hade vi kunnat pynta lite mer och göra fint och känna att här är vårt ställe där vi vill fira jul. Här vill man inte fira jul. Till julen hör ju alla traditioner, Så det är så tråkigt när man inte är med sin familj där man har alla speciella traditioner. Jag och Camilla får försöka göra det bästa utav det helt enkelt.


....

Man bestämmer sig på morgonen för att ha en riktigt bra dag, och så kommer någon och trycker ner en så man känner sig så liten och värdelös och så är hela dan förstörd. Så sjukt arg jag var på min manager idag. Jag kan inte göra ett bra jobb när hon får mig att ta fram mitt sämsta jag.

Idag sa en på jobbet att efter tre månader så har man rätt till en veckas semester… Hur ska jag hinna träffa alla på en vecka? Jag måste få träffa min michellitta <3 min familj, alla mina vänner och min älskade kusin Clara! Det blir lite svårt och planera in alla dom när en del bor i Söderköping en i Jönköping och en annan i Spanien. Det har gått 3 månader och 6 dagar sen jag träffa min familj. Låter kanske inte så länge men ibland känns hålet i en enormt.

Lillasyster Frida och kusin Gustav var här i en vecka och hälsa på! Jätte kul och se dom. Jag och bust var och titta på Tower bridge och London bridge, Big ben och London eye. Jätte mysigt och bara gå runt på kvällen och ta massa fina bilder, dricka gingerbread coffe på starbucks. Senare började det att regna så man fick äkta London känsla :P  Vi var och kolla på We Will Rock You musical. Måste köpa en Queen skiva! Jag och tjejerna fick ett cluedo spel av dom som vi spela sista kvällen! Super kul var längesen jag spela det.