ymas halloween show

bättre sent än aldrig - right? den 31th october, på halloween, åkte jag och camilla en spotan tur till oxford för att gå på you me at six halloween show med kids in glass houses, the blackout och deaf havana. hur kul som helst, har aldrig varit på någon liknande konsert förut, alla var utklädda och det var svårt att ta alla seriöst när de stog och sjöng utklädda till tjejer eller djur. men vi hade hur kul som helst och det var lätt värt den långa resan, kalla väntan och sena hemkomster med jobb dagen efter.




 
 


snön har nått London

Imorse när vi (jag) vaknade (ca 07:30 eftersom vi hade delivery..... as jobbigt) tittade jag ut genom fönstret och såg att det snöade! aldrig har lite snö gjort mig så glad, nu känns det som att julen har äntligen kommit till london, en stad där julen börjar redan i sep/okt. det har kommit ca 1cm max och hela stan är i kaos, man kan glömma åka buss eller bil för köerna är enorma. känns hur konstigt som helst när vi är vana vid att allt fungerar som vanligt även fast det är lite snö på baken. men en sak som är skönt är att det är acceptabelt att komma försent nu eftersom att alla förstår hur jobbigt det är att ta sig fram, haha. idag jobbar tjejerna sent, så jag har varit hemma här ett tag själv och bara slappat och njutit av att inte höra telefonen ringa som den gör konstant på jobbet, skulle kunna tro att vi jobbar i kundservice. imorgon är vi alla lediga och då kommer även saras syster och kusin, så imorgon blir det kanske musikal eller winter wonderland i hyde park! ska bli hur kul som helst.

en underbar sak är att jag har fått ledigt så jag kan åka hem i jul, kan inte göra annat än att längta ihjäl mig. ska även bli kul att gå runt och handla julklappar här i lilla london!


Turkyurk

Sötaste mamma skicka mina linser, som kom precis i tid. Dom andra var i och för sig redan gamla men på jobbet kände jag hela dan att dom inte ville sitta på plats, och efter lunchen var jag tvungen att ta ut den ena och upptäcker att den är helt trasig. Med i paketet ligger inte bara linser för sex månader och massa linsvätska utan ett par lovikavantar och ett par sockar som hon stickat själv :) så söt. Tack så mycket mamma, det uppskattas mycket!! Idag var det traffic free shopping day. Så på hela Redgent street och oxford street var trafiken avstängd. Vilket betyder mycket folk som shoppar. Stackars Camilla som är så chill som man bara kan bli har det tusengånger stressigare än mig. Var ute med några från jobbet häromdan, super kul :) drinkar buy one get one for free, och så dansa vi hela kvällen! Det känns bra och gå ut med dom från jobbet för man kommer varandra lite närmare varje gång, och det är bra för mig som är ny. Idag blev jag super lycklig när jag hittade en ersättare till turkyurk (turkisk yoghurt) så gott!  

Fick skit förra gången av mina sambos att jag inte la upp några bilder, så här kommer några.








Lite lyxigare frukost!


Mötte upp Linn på Lunchen :)




 


care face :D

Jag har precis blivit fulltids anställd. Så 40 timmar i veckan nu mera. Och så har jag blivit ”till trained” så nu kan jag även stå i kassan! Jobbet rullar på. Det känns riktigt bra. Alla är jätte snälla och jag börjar lära känna folk bättre. Det känns riktigt bra. Jag har fått bra feedback från dom som jobbar med mig. Och det känns verkligen bra, kan pusta ut lite. Jag är jätte duktig, gör ett bra jobb, jag är lätt att jobba med, lär mig snabbt och är ansvarsfull! Bra va!? Det är kul för jag lär mig hela tiden nya saker och utvecklar mig, men självklart är det mycket kvar, har ju bara jobbat i en och en halv månad.

Drama, drama i huset. Som alltid. Tyvärr har Sara åkt hem till Sverige igen. Hon var den vi gillade bäst i huset. Men vi möts ständigt av ett antal lappar som är uppsatta överallt i huset. Pojk- och flickvännen som går och sätter upp dom. Där dom klagar över att vi inte diskar och tar ut soporna och inte torkar av bänken efter oss. Nu är vi extremt trötta på att dom ska spela som några översittare bara för att dom har bott här i ungefär ett år så vill dom att vi ska spela efter deras regler. Men det är precis lika mycket vårat hus som deras, och vi skitar inte ner mer än vad dom gör. Fy vad vi längtar efter våran egen lägenhet!

Jag och Camilla var och tittade på två lägenheter häromdan. Men som alltid lika svårt. Den här gången var det själva firman som var problemet. Vi skulle behöva betala en månadshyra plus sex veckors deposit plus lite andra utgifter som firman ska ha för att dom utför ett arbete. Så alltsammans skulle gå på lite över 10 000 kr. Vem har sådana pengar när man är 20 och precis flyttat hemifrån???? Så vi får fortsätta leta. Känns ju sådär, det här är nämligen det tråkigaste jag vet. Men nu vill vi verkligen flytta härifrån.

Jag saknar min Michelle så MYCKET!! Jag hatar att vi inte kan finnas där för varandra nu när vi båda går igen en sån stor förändring. Vad är ett bästa kompis förhållande genom skype? Älskar dig gumman <3

Något som är roligt är i alla fall att Min lillasyster Frida och kusin Gustav kommer hit den 1 -8 December :) Det ska bli riktigt kul. Har pratat om det ett tag nu så äntligen har dom bokat biljett! Nu ska jag bara se till att fixa en extra madrass, massa mat och se till så att mina lediga dagar hamnar på rätt ställe.


hula hula

vi har alla sagt att vi får ta tag i oss själva och skriva lite mer om allt vi gör, det har hänt så mycket på senaste tiden. Men just nu är det pepp och fixning inför vårt beach party ikväll som gäller! Den andra sara i huset åker tyvärr hem på tisdag, så vi har planerat en stor avskeds fest/beach party a la alla är välkomna, haha. så vi har bjudit in massvis med folk och har köpt massa utsmyckning i beach tema. vi har allt från vattenpistoler, soap bubbles, uppblåstbara sköldpaddor och flamingo, färgglada saker som man hänger upp i taket, badboll m.m. så det kommer bli sjukt kul! vi ska dricka drinkar ur annanaser och kokosnötter. ska bli riktigt spännande och se hur mycket alla gått inför att se "beach-iga" ut. var runt på hela oxford street i varenda affär för att leta efter något som ser någolunda sommrigt ut, mission impossible i ett land som börjar med jul i oktober. nu ska det lockas hår och dekoreras! cheers


hittade förresten lite bilder på graham & green, där jag jobbar. så här såg det ut  på övervåningen innan julen intog våran affär. bilden längst ner till vänster är lite av våra juldekorationer. allt är löjligt dyrt och vi har seriöst ett ljus som kostar £62! haha

 


Halloween

I lördags var jag och Linn på skiiit kul halloween fest! Camilla balla ur tråkmånsen. Vi var hos grannarna som bor en gata ifrån. Det var fullt hus och alla var utklädda :D en del mer än andra. Tyvärr jobbade jag dan efter så var tvungen att dra mig tillbaka rätt tidigt plus att jag hade varit ute kvällen innan med jobbet och inte fått mycket sömn den natten och jobbat dan efter. Så jag var väldigt trött. Fick senare höra att alla andra stannat kvar hela natten. Men nu planerar vi här hemma att ha ett liknande party nästa vecka. Det ska också vara utklädnad på programmet med ev. ett tema. Jag ser redan fram emot det! Ska verkligen gå in för det och fixa en riktigt bra kostym!


Snyggaste militären och polisen :)




Mr and mis Rambo :) jag var riktigt avis på geväret han hade...


Döden, jag te gubben i Alice i Underlandet och pepparkakan i shrek.




Liam, Simon och Andy


William green the mumie hwo lives in Willesden green :D


Varjen i rödluvan.